7 SEMNE CA CEA MAI BUNA PRIETENA A TA VREA SA-TI FURE IUBITUL. VEZI CARE SUNT!


(P)Aici vei gasi Ghidul complet pentru performanta, un ghid ce nu trebuie sa lipseasca unui culturist


Crud, dar adevărat. Viaţa te poate aduce în situaţia în care să vezi cum iubitul tău îţi este "suflat" tocmai de cea mai bună prietenă! Nu ai fi nici prima, nici ultima care experimentează gustul amar al acestei trădări, însă fii atentă la semne şi acţionează cu prudenţă. Bănuielile tale se pot confirma sau pot fi simple speculaţii, născute din dragostea pe care o porţi pentru acel "cineva special".

De regulă, atitudinea, gesturile şi mesajele ascunse pe care le transmitem ne dau de gol adevăratele gânduri sau intenţii. Fii sigură că acest principiu este valabil şi pentru prietena ta cea mai bună! Intuiţia îţi spune ca încearcă să-ţi fure iubitul? Analizează cu atenţie semnele tipice şi află-i adevărata faţă, înainte să mai investeşti timp şi energie într-o prietenie toxică.

1. Te ia peste picior în faţa lui
Prima tendinţă evidentă a prietenei tale în încercarea de a-ţi cuceri iubitul este să îţi facă publicitate negativă în faţa lui. Va face tot posibilul sa scoată în evidenţă defectele tale, întotdeauna raportate la calităţile ei. Te va pune într-o lumină proastă povestind lucruri intime şi stânjenitoare despre tine, mai ales atunci când nu eşti prezentă.

Întreabă-ţi partenerul despre lucrurile pe care i le zice prietena ta despre tine, iar daca ele sunt în mare parte răutăcioase (chiar şi sub forma unor glume), pune-ţi un mare semn de întrebare în privinţa planurilor ei!

2. Încearcă să se apropie de el cu orice preţ
Când îţi place un tip, vrei să fii mereu în preajma lui, nu-i aşa? Observă măsura în care încearcă să se aşeze cât mai aproape de el, să îi capteze atenţia şi să îl facă să râdă. De asemenea, vezi dacă îl atinge des cu palma pe umăr sau pe spate, întrucât gestul trădează, în limbajul nonverbal, atracţia fizică pentru cel "mângâiat" accidental.

Se oferă să îl însoţească undeva, tocmai când tu nu poţi să vii? Iată un exemplu tipic de comportament al unei femei care vrea să îţi cucerească iubitul!

3. Îţi sugerează frecvent că nu vă potriviţi
Iniţial, poate să ţi se pară că este îngrijorată pentru împlinirea ta în dragoste, însă atunci când insistă cu descrierile negative la adresa lui (deşi ţie nu ţi se par justificate), îţi sabotează clar relaţia. Oricât de mult ţi-ar vrea binele, nu poate să-ţi impună niciodată pe cine să iubeşti!

4. Încearcă să atragă toată atenţia asupra ei
Când sunteţi toţi trei, îţi sare în ochi ţinuta ei provocatoare şi modul insistent în care îţi priveşte iubitul? Vorbeşte tare sau "pisicit", de parcă ar vrea cu tot dinadinsul sa fie în centrul atenţiei? Este modul ei de a-i dovedi lui că este o partidă mult mai bună decât tine!

5. Devine competitivă în faţa lui
Fie că jucaţi bowling, biliard, Monopoly, fie ca discutaţi despre un subiect de cultură generală, ea devine foarte competitivă cu tine şi pare că ia foarte în serios concursul? Ghici cine "se dă mare" în faţa iubitului tău, pentru a-ţi fura locul din braţele lui!

6. Îl contactează din motive absurde
Găseşte mereu scuze să îl contacteze pe internet sau pe telefon, sub diverse pretexte absurde: să îi solicite o informaţie (pe care poate să o găsească şi pe net) sau să împrumute ceva de la el. Fara doar şi poate, nu îl vede ca pe un simplu amic!

7. Se împrieteneşte cu apropiaţii lui
Daca intră în graţiile familiei, colegilor şi amicilor lui, câştigă mult teren în lupta de a-l cuceri, deci nu privi relaxată acest obicei al prietenei tale. Chiar dacă aveţi amici comuni, nu înseamnă că este normal să "sufoce" mama, sora sau fratele iubitului tău.
sursa:www.eva.ro
Distribuie acest articol :

Trimiteţi un comentariu


 
Copyright © 2011 - 2014. Bulevard Cafe
Termeni si Conditii | Sitemap
Proudly powered by
Web Design Creative Agency
|